(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Puistola 1 kotihoitoon terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen alkaen 12.08.2019 tai sopimuksen mukaan.

Olisitko juuri sinä uusi jäsen mukavassa ja toimivassa työyhteisössämme?

Tiimitilamme sijaitsevat Puistolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakaskäynneille liikumme julkisilla liikennevälineillä, autoilla ja pyörillä sekä kävellen. Asiakkaamme asuvat Puistolan, Tapulin, Ala-Tikkurilan ja Heikinlaakson alueilla. Tiimissämme työskentelee 4 terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa ja 17 lähihoitajaa/hoitajaa.

Kotihoidossa terveydenhoitajana/sairaanhoitajana toimit sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset käynnit asiakkaiden luona, moniammatillinen hoitotyö asiakasta hoitavien yhteistyötahojen kanssa sekä kotihoitotiimin osaamisen varmistaminen näyttöjen vastaanottajana. Työ kotihoidossa on vastuullista ja vaativaa hoitotyötä, jossa tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla asiakaskäynnit kirjataan puhelimella asiakkaiden kotona.

Työ on pääasiassa päivätyö, sisältäen jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen mielenkiintoisessa työssä, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme työskentelemään ja kehittämään tiimimme toimintaa. Työssäsi sinua tukee alueemme kolme muuta terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa ja koko moniammatillinen työyhteisö.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Hakuaikaa jatkettu.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2686,80 e/ kk