(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Tehtävän kuvaus


"Olen sairaanhoitajana kotihoidossa. Pidän paljon työstäni. On melko itsenäistä ja se sopii mulle. Tykkään käydä asiakkaiden kotona ja työssä pystyy hyvin toteuttamaan yksilöllistä hoitotyötä". Mikset siis Sinäkin tarttuisi tähän tilaisuuteen ja tulisi meille töihin?

Haemme Viikin kotihoitoon lähipalvelualue 1:lle terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.6.-29.9. Tämä lyhyehkö sijaisuus tarjoaa Sinulle oivan mahdollisuuden saada konkreettista kokemusta kotihoidosta, mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat. Tällöin edellytämme sairaanhoitajan tehtävissä 140 op.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana toimit kotihoidon asiakkaiden välittömässä hoitotyössä sekä ohjaat ja opastat kotihoidon muuta henkilökuntaa. Toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastaat osaltasi asiakkaan laadukkaan hoidon toteutumisesta.
Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja työssä voit toteuttaa laajasti ammattitaitoasi.

Työtehtävän hoitaminen edellyttää sinulta hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta. Työssä on tukena moniammatillinen työyhteisö.
Toivomme sinulta työhön sitoutumista ja innostusta kehittää asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Kotihoidon toimitilat sijaitsevat Pukinmäessä ja kulkuyhteydet alueelle ovat monipuoliset.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään valmistuneilta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Huomioimme haussa myös alan opiskelijat. Tällöin edellytämme sairaanhoitajan tehtävissä 140 op.

Luemme eduksi


2686,80 e/ kk/ valmistunut