(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2019

Tehtävän kuvaus


Tule mukaan luomaan uutta terveydenhoitajan/sairaanhoitajan tehtävän kuvaa vehreään Käpylään.

Haemme Koskelan kotihoitoon terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa 80% työajalla varahenkilön työtehtävään. Tämä määräaikainen tehtävä alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2019 saakka. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppu sekä varallaolovuoroja.

Terveydenhoitajana tai sairaanhoitajana toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveydenhoidon ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työ kotihoidossa on vaativaa ja laaja-alaista hoitotyötä, joka mahdollistaa itsenäisen työskentelyn. Varahenkilön työnkuva muotoutuu työsuhteen aikana.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sopivuutta moniammatillisessa tiimissä toimimiseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat myönteisen asenteen työtä kohtaan ja sinulla on vahvaa sairaanhoidollista osaamista, haluat oppia uutta ja kehittää työtä.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 57 hoitoalan ammattilaista ja 3 esimiestä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella. Olemme mukana kehittämässä tiimejä itseohjautuvampaan suuntaan ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, jossa työntekijät itse laativat työvuorot. Esimiestyössä kehitämme jaettua johtajuutta. Teemme yhteistyötä myös Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa Keskisen lähialuemalli-pilotissa. Pilotin aikana etsimme uusia toimintatapoja "yhteinen työ - yhteinen asiakas" teemalla.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


jaksotyö