Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Tehtävän kuvaus


Päivystysapu/Terveysneuvonta on sosiaali- ja terveydenhuollon neuvontapalvelu.

Päivystysavussa toimivat terveydenhuollon ammattilaiset, jotka tekevät puhelimitse arvion päivystyksellisen tai kiireellisen hoidon tarpeesta ohjeiden mukaisesti. Päivystysavun numeroista annetaan myös ohjeistusta ja neuvontaa erilaisiin vaivoihin. Työskentely tapahtuu puhelimitse asiakasta palvellen. Työ täydentää hätäkeskuksen ja ensihoidon toimintaa. Teemme yhteistyötä päivystysten, terveysasemien ja HUS:n kanssa. Aloitamme myös asiointia sähköisen palvelun kautta. Puhelinpalvelu toimii ympäri vuorokauden kaikkina vuoden päivinä. Työ on kolmivuorotyötä.

Haemme terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa 6.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Perehdytämme sinut tehtävään. Työmme on mielenkiintoista ja haastavaa. Yhteistyö on kiinteää ja tasa-arvoista. Odotamme työntekijöiltämme valmiutta toteuttaa hyvää hoitoa ja kehittää itseään terveydenhuollon ammattilaisena. Meillä voit hyödyntää myös osaamistasi potilaiden neuvonnassa ja ohjauksessa.

Tarjoamme sinulle kaupungin henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, henkilökortilla saatavat alennukset ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Tehtäväkohtainen palkan lisäksi maksamme palkanlisää hyväksyttävien työvuosien mukaan, max 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Pyydämme hakemukset osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja hyvä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja työyhteisötaitoja.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253840
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki