(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa sijaisuuteen Haaga 5 lähipalvelualueelle, Kuparitiimiin ajalle 26.11.2018-1.9.2019.

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja toimii kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoivatyön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille, arviointikäyntien tekeminen sekä moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa. Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana olet tiimisi tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja otat vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä. Saat hyvän perehdytyksen ja tuen työllesi tiimin kolmelta sairaanhoitajalta ja koko työyhteisöltä.

Työvuorot painottuvat pääosin aamuihin, sisältäen myös vähäisissä määrin ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sopivuutta moniammatillisessa tiimissä toimimiseen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Lisätietoa muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoisammattitutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillisuus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstön annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillisuus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2565,20 e/kk