(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme kotihoitoon Pihlajamäki 1 lähipalvelualueelle terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa sijaisuuteen 3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pihlajamäki 1 alueen työtilat sijaitsevat Pukinmäessä juna-aseman läheisyydessä ja asiakkaamme asuvat Pihlajamäessä. Työyhteisömme koostuu kotihoidon ohjaajasta, kahdesta terveydenhoitajasta, sairaanhoitajasta ja 15 lähihoitajasta.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana työskentelet kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työ on monipuolista ja itsenäistä, mutta ongelmatilanteissa saat tiimiltä tukea ja apua. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä kasvattamaan sairaanhoidollisia taitojasi.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä joustavasti sekä työyhteisön jäsenenä että yksin asiakastilanteissa. Työ on kaksivuorotyötä painottuen päivätyöhön. Perehdytämme sinut tehtävään.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2565,20 e/kk