(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Tehtävän kuvaus


Jakomäen kotihoidossa on haettavana terveydenhoitajan/sairaanhoitajan hoitovapaan sijaisuus ajalle 10.12.2018-31.3.2019, aloitus sopimuksen mukaan.

Haemme työyhteisöömme kotihoidosta innostunutta terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa Heikinlaakson, Suurmetsän, Alppikylän ja Jakomäen alueille. Tulevina kollegoinasi toimii sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Tiimissä on toimivat rakenteet ja koko alueemme toimii yhteisvastuullisesti. Henkilöstömme on ollut pysyvää ja ammattitaitoista. Meillä on myös oma henkilöstökerho. Toivomme sinulta mielellään kokemusta ja näkemystä kotihoidosta.

Tehtäviisi kotihoidossa kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille, arvioiva hoitotyö sekä moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa. Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja toimii tiiminsä tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja ottaa vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä tiimissä. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työvuorot painottuvat pääosin arkiaamuihin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja kuuluu työnkuvaan. Lupaamme hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2 533,53 e/kk