(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Tehtävän kuvaus


Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen, hoitotyön osaaja!

Meillä olisi nyt tarjolla terveydenhoitajan/ sairaanhoitajan hoitovapaan sijaisuus koillisessa kotihoitoyksikössä, Pihlajiston alueella.Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Pukinmäen radan vieressä.

Meillä työskentelet laaja-alaista ja asiakaslähtöistä työtä tehden moniammatillisessa kotihoitotiimissä, johon kuuluu 2 sairaanhoitajaa ja 15 lähihoitajaa. Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille sekä moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa.

Toimit tiimisi tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja otat vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Käytössämme on PegasosMukana- toiminnanohjausjärjestelmä. Työ on painottuu normaalisti arkiaamuihin ja sisältää toisinaan varallaolon.

Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Tule joukkoomme tekemään yhdessä hyvää, mielekästä kotihoitoyötä hoivaten ja pitäen huolta asiakkaistamme! Jätäthän hakemuksen helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Otamme alan opiskelijat (yli 160 op) työnhaussa huomioon!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2564,40 e/kk