(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Haaga 1 kotihoidon tiimiin reipasta terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa äitiyslomasijaisuuteen ajalle 24.9.2018- 20.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Haaga 1 kotihoidon lähipalvelualue sijaitsee Pikku-Huopalahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ovat hyvät. Tiimissämme on 26 työntekijää, joista neljä on terveyden- tai sairaanhoitajia. Haaga 1 Viertotiimissä terveydenhoitaja/sairaanhoitaja on sairaanhoidon asiantuntija, joka arvioi, suunnittelee ja toteuttaa hoitotyötä yhdessä tiimin lähihoitajien kanssa. Työ vaatii hyviä yhteistyötaitoja tiimin, yhteistyökumppaneiden, asiakkaiden ja omaisten kanssa.

Työyhteisömme on avoin ja ilmapiiri keskusteleva. Kunnioitamme toistemme mielipiteitä ja pyrimme tekemään yhdessä tiimiä koskevia päätöksiä. Toivomme hakijalta joustavuutta, huumorintajua sekä positiivista ja kehitysmyönteistä asennetta. Kehitämme mm. itseohjautuvuutta tiimissämme. Olemme siirtyneet 1/2018 Voima-hankkeen mukaiseen työvuorosuunnitteluun. Voima-hankkeessa tehdään pääsääntöisesti 9-tunnin päiviä, joten täysaikaisessa työsuhteessa on 13 työpäivää ja 8 vapaapäivää kolmessa viikossa. Terveyden- ja sairaanhoitaja työskentelee pääasiassa arkiaamuvuoroissa.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2565,20 e/kk