(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, osa-aikainen
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä osa-aikaisesta työstä kiinnostunut terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja!

Kontula 3 lähipalvelualueella on avoinna 50 % sairaanhoitajan/terveydenhoitajan sijaisuus, johon haluamme sinut, kotihoidon ammattilainen tai loppuvaiheen opiskelija! Meillä voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi, joten työn ja opiskelun/vapaa-ajan yhteensovittaminen on helppoa.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kontulassa mutta toiminta-alueemme on laaja aina Östersundomiin ja Landbohon asti. Lyhyen matkan päässä olevien asiakkaiden luokse pääset kävellen tai yksikkömme sähköpyörällä, pidemmälle taas autolla. Autoja meillä on yksikkömme käytössä viisi mutta saat myös halutessasi käyttää omaasi.

Kotihoidon terveyden-/sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista mutta tiimissämme on sinun lisäksi neljä muuta sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa, joten et jää yksin. Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja vastaat lääkehoidon toteuttamisesta lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Sinulla on merkittävä rooli tiimin hoitajien vastuuhoitajuuden tukemisessa sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaittemme hoitoa yhdessä hoitajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaativat siten myös keskeneräisyyden sietämistä, joustavuutta ja avointa työotetta.

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi. Lisäksi tarjoamme sinulle ison työnantajan henkilöstöedut esim. edullisen työsuhdeasunnon, kaupunkipyörä- ja matkalippuedun, edulliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet ja paljon muuta.

Tervetuloa meidän iloiseen porukkaan!

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

TH/SH loppuvaiheen opiskelijat. Palkkaus määriytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi edellytämme:

Ajokorttia ja ajotaitoa

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidonohjaaja Tuija Juvonen 09 310 62662 tuija.juvonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/