Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Tehtävän kuvaus

Etsitkö mielenkiintoista ja antoisaa sairaanhoitajan työtä? Tarjoamme sinulle paikkaa Auringossa.

Olemme reipas ja iloinen hoitajaporukka, johon pääsee helposti mukaan. Toimistomme sijaitsee aivan Rastilan metroaseman lähellä ja asiakkaamme asuvat merellisellä Aurinkolahden ja Kallahden alueella Vuosaaressa. Meille on siis helppo tulla julkisillakin ja asiakkaillekin monet liikkuvat polkupyörällä tai julkisilla. Tiimiimme kuuluu neljä sairaanhoitajaa ja naapurialueen kanssa yhteinen vastaava sairaanhoitaja sekä iso joukko lähihoitajia ja kotiavustajia.

Asiakaskuntamme on varsin moninainen ja tuletkin oppimaan työssäsi paljon uutta ja saat käyttää sairaanhoitajan osaamistasi monipuolisesti. Sairaanhoitajana toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja yhdessä tiimin ja asiakkaan vastuuhoitajan kanssa suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa. Pääset tekemään erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä, sekä seuraamaan ja tukemaan asiakkaiden toimintakykyä pidemmällä aikavälillä. Sairaanhoitajana teet paljon yhteistyötä mm. lääkärien, fysioterapeuttien, toimintaterapeuttien, sosiaalityöntekijöiden ja apteekin kanssa.

Sairaanhoitajan ammatillisen osaamisen lisäksi saat työssäsi hyödyntää vuorovaikutustaitojasi sekä kykyä niin tiimityöhön kuin itsenäiseen työskentelyyn. Työsi on vaihtelevaa ja saat suunnitella työtäsi asiakkaiden tarpeet huomioiden varsin itsenäisesti. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi ovat aina tiimin muut osaavat sairaanhoitajat ja esihenkilö.

Sairaanhoitajan työ painottuu arkiaamuihin, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Meillä voit tehdä myös VOIMA-työaikamallin mukaista työaikaa, jossa on n. yhdeksän tunnin työvuorot ja kolmessa viikossa kaksi vapaapäivää enemmän kuin normaalisti.

Haastattelut järjestämme viikoilla 4 & 5. Sopivan hakijan löytyessä täytämme hausta myös äitiyslomasijaisuuden ajalle 7.2.-21.12.2022, tässä huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

Hakemustasi odottaen Aurinkotiimin väki: Percy, Marjo, Suliat, Maria, Anna, Miia, Andrew, Zuthi, Juha, Timo, Khatera, Heini, Natalia, Adada, Emmanuel, Inka, Yana, Katja, Leeamari, Ismail, Natalja, Leena, Riitta, Elina, Diana, Minna ja Anna-Riikka.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

LOVe:n suorittaminen koeaikana.

Luemme eduksi: Kokemuksen kotihoidosta sekä Apotin ja RAI:n käytöstä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava sairaanhoitaja Minna Nykänen p. 040 5353 569, minna.nykanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552576
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki