Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Tehtävän kuvaus

Haemme yhteistyökykyistä sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa mukavaan tiimimme Maunula 1 lähipalvelualueelle. Voit olla vastavalmistunut tai monipuolisen hoitotyökokemuksen omaava! Annamme hyvän perehdytyksen työhön. Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on hyvä työyhteisö ja positiivinen ilmapiiri, tuemme ja autamme toisiamme. Tiimissä on 19 lähihoitajaa/kotiavustajaa, 4 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa ja 1 vastaava sairaanhoitaja.

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja toimii asiakastyössä omalla alueella sairaanhoidon, ennaltaehkäisevän hoitotyön, terveysneuvonnan ja ohjauksen asiantuntijana ja tekee moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tukee tiimin lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, suunnittelee omat asiakaskäyntinsä asiakaslähtöisesti ja tiimin tarpeita kuunnellen.
Työ kotihoidossa antaa hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on jaksotyötä, mutta pääsääntöisesti aamuvuorotyötä. Työ voi sisältää myös viikonloppuvuoroja. Otamme huomioon työvuorotoiveet.

Kotihoidon toimitilat sijaitsevat Suursuon sairaalan tiloissa ja kulkuyhteydet alueelle ovat hyvät. Myös valmistuva Raidejokeri kulkee Maunulan kautta. Maunulassa on kaksi kotihoidon lähipalvelualuetta ja käytössämme on sähköautot, sähköpolkupyörät ja polkupyörät. Maunula 1 lähipalvelualueen asiakkaat asuvat lähietäisyydellä.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut kuten työmatkasetelit, edulliset ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja tarvittaessa myös työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon esihenkilö Irina Ikonen, p. 050 582 3378, irina.ikonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552575
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki