Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa kotihoitoon Vuosaari 4 lähipalvelualueelle sijaisuuteen alkaen 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on mahdollista tehdä myös joustavasti lyhyempi sijaisuus tai osa-aikaisuus. Huomioimme loppuvaiheen sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelijat, jos pätevyysehdot täyttäviä hakijoita ei ole. Haastattelemme jo hakuaikana. Työyhteisömme tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit.

Tiimimme asiakkaat ovat pääasiassa vanhuksia. Meillä on myös useita kotihoidon palveluseteliasiakkaita, joten meillä pääset oppimaan laaja-alaisesti ikäihmisten kotihoidosta. Vuosaaressa on 4 kotihoidon lähipalvelualuetta ja toimistomme sijaitsee Rastilan metroaseman lähellä. Asiakkaille liikumme joustavasti kaupungin pyörillä, autoilla tai julkisilla.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Tiimin sairaanhoitajana/terveydenhoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä vastuuhoitajan ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Ammatillisen osaamisen lisäksi tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme positiivista asennetta ja asioiden loppuun asti hoitamista. Työ painottuu arkiaamuihin sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Meillä on mahdollisuus tehdä Voima-työaikaa.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon esihenkilö Merja Hiihitola, p. 040 3345325

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550459
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki