(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Vuosaaren kotihoitoon, Vuosaari 1 lähipalvelualueelle sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 23.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tiimimme sairaanhoitajana toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja lähihoitajiemme tukena vastuuhoitajan tehtävissä. Osallistut asiakkaidemme perushoitoon, heidän terveyden- ja sairaanhoidolliseen arviointiin, hoidon suunnitteluun ja koordinointiin yhdessä asiakkaiden, lääkärin ja vastuuhoitajan kanssa. Lisäksi vastaat vaativimmista sairaanahoidollisista toimenpiteistä. Tehtävän hoito vaatii itsenäistä työotetta mutta teet töitä tukenasi huipputiimi sekä kaksi ammattitaitoista sairaanhoitajaa.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä tiivistettyä työaikaa. Tiimissä on kehitetty Voima työvuorojärjestelmää, joka perustuu totuttua pidempiin työpäiviin. Pidempien työpäivien vastineeksi mallissa on aiempaa enemmän vapaapäiviä. Voima-työvuorokokeilun tavoitteet jakautuvat henkilöstön hyvinvointiin ja asiakastyön laatuun liittyviin tavoitteisiin.

Toimistomme sijaitsee Meri-Rastilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alueella on helppo liikkua myös polkupyörällä, kävellen tai autolla.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen ja mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi mm. hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen sekä työterveyshuollon palvelut. Lisäksi saat käyttöösi muita suuren työnantajan henkilöstöetuja esim. edullisen työsuhdeasunnon sekä kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia.

Sinä työhön sitoutunut, yhteistyökykyinen ja vastuullinen terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, odotamme hakemustasi Vuosaareen!

Täytä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Varaudu tulemaan haastatteluun jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: koeaikana on suoritettava LoveLop

Luemme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidonohjaaja Mari Salonen +35850 402 2905

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/