(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen Munkkiniemi 3 lähipalvelualueelle!

Lähipalvelualueen terveydenhoitajana/sairaanhoitajana toimit sairaanhoidon asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia tehtävässään. Joukkoomme kuuluu 22 lähihoitajaa ja 5 terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa sekä yksi kotiavustaja.

Työtilamme sijaitsevat Munkkiniemen palvelutalossa ja asiakkaamme asuvat toimiston välittömässä läheisyydessä. Välimatkat kuljemme pyörällä tai kävellen.

Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia, sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista ja ohjaamista tiimissä sekä moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Vastuullasi tulee olemaan oman alueen asiakkaat yhdessä lähihoitajien kanssa. Työn sujuvuuden parantamiseksi meillä on käytössä Lean-toimintapa.

Teemme jaksotyötä, mutta työn luonteen vuoksi sh/th työaika on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä. Lisäksi on mahdollisuus valita VOIMA-hankkeen mukainen työaika, jolloin teet pidempää työpäivää, jolloin saat kaksi lisävapaapäivää kolmen viikon listassa.

Työssä tarvitset sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, itsenäistä työotetta, oman työmäärän hallintaa ja vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa.

Työn aloittamisajankohta voidaan neuvotella aikaisemmaksi tai myöhemmäksi tilanteen mukaan.

Kotihoidossa saat suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työmatkaseteliedun, ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kotihoidon tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. kotihoidon ohjaaja Helen Merilaht helen.merilaht@hel.fi, puh. 040 531 5217 arkisin klo 9:00-15:00

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi