(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa osaavaan joukkoomme. Haemme Käpylä tiimiin terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 saakka. Työsuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut suoritetaan hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana voit olla joko vastavalmistunut tai kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Työpisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen tiloissa.

Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan työ kotihoidossa on vaativaa ja monipuolista. Työ mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön.
Tehtäviisi kuuluu päivittäisten asiakaskäyntien lisäksi, hoitotyön arvioinnit ja moniammatillinen yhteistyö eri tahojen kanssa. Työ sisältää myös kotona asuvien asiakkaidemme hoidon suunnittelua ja toteuttamista yhdessä vastuuhoitajan kanssa RAI tietojärjestelmää hyödyntäen sekä palveluseteliasiakkaiden hoidon arviointia. Työssä painottuu ennaltaehkäisevä hoitotyö ja sairaanhoidon asiantuntijuus.

Tarjoamme työparin hyvän perehdytyksen lisäksi innovatiivisen työyhteisön tuen ja mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen monipuolisella koulutustarjonnalla. Perehtymisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukijana toimii työparisi lisäksi talon 12 sairaanhoitajaa. Työvuoroihin pääset itse vaikuttamaan, sillä itseohjautuvassa tiimissämme on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu. Työ on vuorotyötä, mutta painottuu arkiaamuihin.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidonohjaaja Nina Hukio 09 310 75239

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi