(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa kotihoitoon Vuosaari 4 lähipalvelualueelle äitiyslomansijaisuuteen.

Tiimimme asiakkaat ovat pääasiassa vanhuksia. Meillä on myös useita kotihoidon palveluseteliasiakkaita, joten meillä pääset oppimaan laaja-alaisesti ikäihmisten kotihoidosta. Vuosaaressa on 4 kotihoidon lähipalvelualuetta ja toimistomme sijaitsee Rastilan metroaseman lähellä. Asiakkaille liikumme joustavasti kaupungin pyörillä, autoilla tai julkisilla. Vuosaaressa on aktiivista ikäihmisten verkostotoimintaa ja teemme yhteistyötä esimerkiksi Seniori-Vamoksen kanssa.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Tiimin sairaanhoitajana/terveydenhoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä vastuuhoitajan ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Ammatillisen osaamisen lisäksi tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme positiivista asennetta ja asioiden loppuun asti hoitamista. Työyhteisömme tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Työ painottuu arkiaamuihin sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Meillä on mahdollisuus tehdä Voima-työaikaa.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi:
Kokemuksen kotihoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Pirjo Lindholm, 09 310 45757 (arkisin klo 9.-15.00)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/