Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja, Kallion kotihoito
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Tehtävän kuvaus

Kallio 6 lähipalvelualueen asiakkaat ja hoitajat hakevat joukkoonsa kotihoitotyöstä innostunutta terveydenhoitajaa /sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 7.2. - 31.12.2022 (aloittamisaika sovittavissa).

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana työskentelet kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Suunnittelet ja toteutat asiakkaiden hoitoa sekä tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, teet asiakaskäyntejä sekä arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa.
Toivomme sinun omaavan hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät itsenäisestä ja monipuolisesta työstä.

Tiimimme työskentelee Alppilan sekä Kallion alueella keskellä Helsinkiä, jonne toimistoltamme Vallilasta on hyvät yhteydet kävellen, pyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Työvuorot painottuvat arkiaamuihin, mutta voit myös halutessasi tehdä ajoittain viikonloppu- tai iltavuoroja. Saat hyvän, juuri sinulle sopivan perehdytyksen työhön tiimimme vastaavan sairaanhoitajan ohjauksessa ja toki koko muu moniammatillinen tiimimme ja esihenkilö tukevat sinua tarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon esihenkilö Johanna Mäntyniemi, p. 0504020626 johanna.mantyniemi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551346
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki