(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskukseen terveysasemapalveluihin eri pituisiin sijaisuuksiin terveydenhoitajaa ja kahta sairaanhoitajaa. Toisella sairaanhoitajalla tulisi olla osaamista ja kiinnostusta haavahoidoista. Aloitusajankohdasta voi sopia itse.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä Vuosaaren terveys-ja hyvinvointikeskuksessa, johon on koottu useiden eri toimijoiden palveluja saman katon alle. Meillä on mahdollisuus oppia monipuolisesti vastaamaan asiakkaan palvelutarpeeseen.

Työ sisältää ohjausta sekä hoidontarpeen arviointia niin puhelimessa kuin terveysasemallakin. Kliiniseen hoitotyöhön kuuluvat mm. akuuttivastaanotot, terveyden edistäminen ja haavahoidot. Hyödynnämme aktiivisesti sekä hoidontarpeen arvioinnissa että hoidossa digitaalisuutta sekä moniammatillisia tiimejä.

Työaika vaihtelee 6:45-20:15 arkisin, iltavuoro tulee noin kerran viikossa.

Meillä saat hyvän perehdytyksen kokeneilta hoitajilta! Tiimissä on aina lääkärin tuki mukana.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Terveysasemakokemuksen.