(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelija, vastavalmistunut vai kokenut konkari? Sillä ei ole väliä. Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät työyhteistaidot.

Haemme kahta terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa Koskela 1-3 lähipalvelualueen kotihoitoon määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 saakka. Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika keskittyy arki aamuvuoroihin, mutta sisältää myös ilta-, viikonloppu ja varallaolovuoroja. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolla voit vaikuttaa työvuoroihisi.

Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan työ kotihoidossa on kotona asuvien asiakkaidemme hoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä verkostoyhteistyötä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kotihoitotyö on vaativaa, monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön. Meillä vastaava sairaanhoitaja räätälöi sinulle tarvittavan perehdytyksen. Tässä työtehtävässä sinulla on talon 12 sh/th kollegan tuki farmaseutin, lääkärin ja muun työyhteisön tuen lisäksi. Työpisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen tiloissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Sairaanhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidonohjaaja Nina Hukio p. 050 402 5642, nina.hukio@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi