(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Tehtävän kuvaus

Uusien toimien myötä haemme nyt Malmi 2 lähipalvelualueelle kahta osaavaa ja innostanutta terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia tehtävässään vastuuhoitajana . Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä vastuuhoitajan ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Käytössämme on Pegasosmukana -toiminnanohjausjärjestelmä sekä optimointi. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin välittömästi, reaaliaikaisesti Pegasos -tietojärjestelmään asiakkaan luona. Saat työhösi hyvän perehdytyksen.

Liikkumiseen käytössämme on autoja, sähköpolkupyöriä ja tavallisia pyöriä. Saman katon alla toimii kolme muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Työ on pääsääntöisesti aamuvuoroihin painottuvaa. Työtilamme sijaitsevat Puistolan juna-aseman vieressä.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.
Lisätietoja eduista löydät osoitteesta helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Luemme eduksi: ajokortin, työkokemuksen kotihoidosta, Pegasos -potilastietojärjestelmän hallinnan, sekä Love- lääkehoitoluvat.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Kirsi Kumpumäki, 040 334 6876, kirsi.m.kumpumaki@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi