(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Tehtävän kuvaus

Koskelan kotihoidossa on kivoja työkavereita, mukavia asiakkaita, itsenäistä ja monipuolista työskentelyä sekä innostavia haasteita. Haemme nyt Käpylän ja Arabian tiimeihin reipasta ja motivoitunutta, terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka. Työsopimus alkaa 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Työaika painottuu arkiaamuvuoroihin, mutta sisältää sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Voit olla hoitajana joko vastavalmistunut tai kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät yhteistyötaidot. Työpisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen tiloissa. Alueemme sopii hyvin myös sinulle, joka kuljet mieluiten pyörällä tai kävellen - ajokorttia et välttämättä tarvitse.

Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan työ kotihoidossa on kotona asuvien asiakkaidemme hoidon suunnittelua ja toteuttamista osana moniammatillista tiimiä. Etelän asiakasohjaus sekä kuntouttava arvointitiimi ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita. Työtehtäviimme sisältyy myös palveluseteliasiakkaiden hoidontarpeen arviointia. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kotihoitotyö on vaativaa ja monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön. Meillä saat työhösi tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen sekä tukea tiimin muilta jäseniltä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi:

Työ- tai harjoittelukokemus vanhustenhoidosta tai kotihoidosta.
Pegasos ja PegasosMukana osaaminen. Rokotus- ja Marevan-luvat.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Nina Hukio,p. 050 402 5642 nina.hukio@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi