(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (10 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme terveyden- ja sairaanhoitajia Helsingin terveysasemille. Työhön sisältyy vastaanoton lisäksi myös mm. hoidon tarpeen arviota, terveysneuvontaa/ajanvarausta puhelimessa ja digikanavissa, pientoimenpiteissä avustamista, sekä syksyn kausi-influenssarokotustyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen työhön.
Helsingin kaupungilla on tarjota sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten esim. koulutusmahdollisuudet, työmatkasetelit ja tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Työaika on arkisin klo 8-16. Joihinkin työtehtäviin saattaa kuulua osin myös viikonloppu ja yötyöt. Työntekijällä on mahdollisuus esittää toivomuksia sijoituspaikkansa suhteen. Työntekijältä toivotaan joustavaa asennetta, muutosmyönteisyyttä sekä sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Kelpoisuusehto:
Terveyden- tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja ystävällistä palveluasennetta. Ratkaisukeskeisyys ja yhteistyökyky ovat tehtävän kannalta tärkeitä taitoja. Arvostamme lisäksi kokemusta terveysasema- ja puhelinpalvelutyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylihoitaja Ahlblad-Mäkinen Nina p. 09 31045350