(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitajan sijaisuudet, äitiys- ja lastenneuvola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haetaan terveydenhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin Espoon kaupungin äitiys- ja lastenneuvoloihin 1.1.2021 alkaen. Haettavana lisäksi terveydenhoitajia kesäsijaisuuksiin. Ryhmähaastattelut pidetään 10.12 ja 11.12., jonka jälkeen yksilöhaastattelut 14.12. Haastattelut toteutetaan Teams-sovelluksen välityksellä.

Terveydenhoitajan laaja- alaiset työtehtävät äitiys- ja lastenneuvolassa. Tehtävä sisältää muun muassa yksilö- ja ryhmävastaanottoja sekä etävastaanottoja. Lisäksi tehdään kotikäyntejä ja osallistumme monialaiseen yhteistyöhön. Tarjoamme neuvolapalveluita myös virka-ajan ulkopuolella. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme aktiivista työotetta ja kehitysmyönteisyyttä, kielitaitoa sekä Lifecare-osaamista.

Hakuaika päättyy 03.12.2020 klo 15.45.

Työpaikan nimi: Espoon kaupungin äitiys- ja lastenneuvolat

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja, tai riittävät opintopisteet sekä opintosuoritukset terveydenhoitajan tutkinnosta suoritettuna.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.


Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt