(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Pitäjänmäen terveysasemalle terveydenhoitajaa sijaisuuteen ajalle 04.01. -30.09.2021. Aloitus sopimuksen mukaan.

Terveydenhoitajana työskentelet tiimissä, jossa on lääkäreitä ja hoitajia, fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Moniammatillista työtämme tukevia muita toimijoita ovat: toimintaterapia, psykiatria ja päihdetyö, suun terveys, vammaispalvelu, nuorten ja aikuissosiaalityö sekä vanhusten sosiaalineuvonta.

Sovit tehtävään, jos olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja olet otteiltasi reipas, kykenet itsenäiseen työhön ja hallitset sähköiset työvälineet. Työsi sisältää avosairaanhoidon vastaanottoa, hoidon tarpeen arviointia ja asiakkaiden ohjausta. Toteutamme työtä kasvotusten, sähköisesti ja puhelimessa. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme etätyömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, osaavan ja kannustavan työyhteisön, kunnollisen perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Helsingin kaupungin työntekijänä saat laajat kouluttautumismahdollisuudet ja muita työsuhde-etuja. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme joustavaa työtapaa, aikaisempaa terveysasemakokemusta, kansansairauksien hoidon tuntemusta ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemusta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Jaana Jääskeläinen p. 050 5396 255 jaana.jaaskelainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi