(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme nyt terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kokkolan palvelupisteelle 4.1.2021 alkaen. 

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Kokkolan osalta palvelupisteen sijaintia ei ole vielä vahvistettu, joten tämä selviää vasta loppusyksyn aikana.

Tehtävänkuvaan kuuluu hoidontarpeen arviointi eri palvelukanavissa sekä vastaanottotyö. Lisäksi olet mukana toteuttamassa monipuolista terveydenedistämistyötä yksilö- ja yhteisötasolla.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, jonka lisäksi toivomme työkokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsomme ruotsin ja englannin kielitaidon sekä valmiuksia etätyöskentelyyn. Työyhteisönä toivomme toimeen tarttuvuutta, vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.

Tehtävä on kokoaikainen ja palkka määräytyy YTHS:n ja AVAINTES -työehtosopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Viivi Nykänen, puh. 041 730 5624. Tavoitat Viivin puhelimitse arkisin klo. 15-15.30 tai etunimi.sukunimi@yths.fi.

Rekrytointiaikataulu:
Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään keskiviikkona 21.10.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen.