(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Itäkadun neuvolaan.

Itäkadun neuvolassa työskentelee 25 terveydenhoitajaa, kaksi perushoitajaa ja neuvolalääkäreitä. Perhekeskuksessa työskentelevät myös lähimmät yhteistyökumppanimme: lasten puheterapeutit, neuvolapsykologit, toimintaterapeutit ja fysioterapeutit. Myös perheneuvola, lastensuojelu ja kotiinvietävät perheiden palvelut löytyvät saman katon alta. Teemme tiivistä ja toimivaa yhteistyötä alueemme lapsiperheiden hyväksi ja olemme yhdessä luoneet tähän toimivan prosessin.

Teet yhdistettyä äitiys- ja lastenneuvolatyötä, sekä erikseen sovittuja vastuutehtäviä pikkutiimissä, kuten esim. 6 kuukauden ryhmäneuvolaa tai kolmevuotiaiden Neuvola päiväkodissa- tarkastuksia. Työpiste on tällä hetkellä Itäkadun perhekeskuksen neuvolassa. Työ on kaksivuorotyötä. Helsinki on siirtymässä Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmään keväällä 2021.

Työyhteisömme ilmapiiriä on kehuttu loistavaksi ja tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja kokeneiden kollegoiden tuen - et jää yksin. Lisäksi tarjoamme sinulle ammattiasi tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun.

Jätä hakemuksesi osoittessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn.

Luemme eduksi: monipuolisen kielitaidon sekä kiinnostuksen ja kokemuksen monikulttuuriseen työskentelyyn. Arvostamme aikaisempaa neuvolakokemusta ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemusta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Raija Saavalainen-Kourula p 040 132 6238, raija.saavalainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi