(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Töölön terveysasemalle terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen.

Töölön terveysasemalla työskentelee sairaan- ja terveydenhoitajia, lääkäreitä sekä perushoitajia. Tiimin tukena työskentelee fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Teemme tiivistä yhteistyötä lähiasemien kanssa sekä tarjoamme potilaalle monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden ohjausta sekä hoidontarpeen arviointia niin puhelimessa kuin terveysasemallakin. Kliinisessä työssä pääset tekemään päivystys- ja akuuttivastaanottoja, haavahoitoja sekä terveyden edistämiseen liittyviä tehtäviä. Asiakaskeskeisyys ja työntekijöiden työhyvinvointi ovat toimintamme ydin ja hyödynnämme digitaalisuutta työssämme päivittäin.

Sovit tehtävään, jos olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä, tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn halliten sähköiset työvälineet.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja osaavan työyhteisön, hyvän perehdytyksen ja mukavan asiakaskunnan. Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme myös hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.
Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta.

Tervetuloa hoitajaksi Helsinkiin!

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Pegasos-osaamisen, aiemman työskentelyn terveysasemalla sekä Apotti-osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mia-Maria Mäenpää Osastonhoitaja puh. 050 4022 799

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi