(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kotihoitoon Pihlajamäki 1 lähipalvelualueelle terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa sijaisuuteen 30.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pihlajamäki 1 alueen työtilat sijaitsevat Pukinmäessä juna-aseman läheisyydessä ja asiakkaamme asuvat Pihlajamäessä. Työyhteisömme koostuu 15 lähihoitajasta, kahdesta terveydenhoitajasta, sairaanhoitajasta ja kotihoidon ohjaajasta.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana työskentelet kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työ on monipuolista ja itsenäistä, mutta ongelmatilanteissa saat tiimiltä tukea ja apua. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä kasvattamaan sairaanhoidollisia taitojasi.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä joustavasti sekä työyhteisön jäsenenä että yksin asiakastilanteissa. Työ on kaksivuorotyötä painottuen päivätyöhön. Perehdytämme sinut tehtävään.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2686,80 e/kk