(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Työpiste on tällä hetkellä Itäkadun perhekeskuksen neuvolassa. Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluu ruotsinkielisten äitiys- ja lastenneuvola-asiakkaiden palvelut.

Helsingissä on kolme perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren ja Kallion perhekeskukset. Lisäksi on 17 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu on keskitettynä toimintana. Neuvolaterveydenhoitajia on 212 vakituisessa tehtävässä.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Arvostamme aikaisempaa neuvolakokemusta ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemusta. Helsinki on siirtymässä Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmää syksyllä 2020.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Haastattelut ovat 18.9 kello 8-10 ja 19.9 kello 8-11.

Hakuaikaa jatkettu. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


englannin kielen hyvän suullisen taidon.