(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme ruotsinkielistä terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen äitiys- ja lastenneuvolatyöhön 31.10.2019 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Iltavuoroja on noin yksi joka toinen viikko. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa 24 terveydenhoitajan ja kahden perushoitajan työyhteisössä.

Helsingin äitiys- ja lastenneuvoloissa, perhekeskusten neuvoloissa ja neuvolan keskitetyssä puhelinpalvelussa toimii yhteensä noin 200 terveydenhoitajaa.

Itäkadun perhekeskus on Helsingin ensimmäinen perhekeskus, joka kokoaa samaan paikkaan itäisen kaupungin lapsiperheiden sosiaali- ja terveyspalvelut. Perhekeskus tarjoaa ruotsinkielisiä neuvolapalveluja alueen lapsiperheille.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaista laillistusta Suomessa.

Huomioimme hakijoina myös loppuvaiheen (valmistuminen joulukuussa 2019) terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna neuvolaharjoittelu.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Toivomme sinulta joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi neuvolakokemus ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemus ovat eduksi.