(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpiste on tällä hetkellä Laakson neuvolassa.

Helsingissä on kolme perhekeskusta: Itäkadun perhekeskus, Vuosaaren perhekeskus ja Kallion perhekeskus, joka aloittaa toimintansa kesäkuussa 2019. Lisäksi on 17 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu on keskitettyä toimintaa. Vakinaisia neuvolaterveydenhoitajia on 212.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Arvostamme aikaisempaa neuvolakokemusta ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemusta. Helsinki on siirtymässä Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmää syksyllä 2020.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattiasi tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut. Lue lisää eduista alla kohdasta, linkki lisätietoihin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Hyvän englannin kielen suullisen taidon.