Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme opiskeluterveydenhuoltoon ruotsinkieliseen lukioon osa-aikaista (40%) terveydenhoitajaa sijaisuuteen ajalle 8.8.-31.12.2019.

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen opiskeluterveydenhuollon perustehtävänä on edistää opiskelijoiden terveyttä, hyvinvointia ja opiskelukykyä sekä valvoa opiskeluympäristön terveydellisiä oloja. Opiskeluterveydenhuollon toimijoita ovat terveydenhoitaja, lääkäri ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Henkilöstön toiminnassa korostuvat ammattitaito, vastuullisuus, saavutettavuus ja oman osaamisen jatkuva kehittäminen.

Terveydenhoitajan tehtävänä opiskeluterveydenhuollossa on vahvistaa nuoren omia voimavaroja, torjua syrjäytymistä, tukea nuorta aikuistumisessa ja vahvistaa nuoren elämänhallintaa. Työhön kuuluu myös sairaanhoitoa.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Palkka kokopäivätyössä 2667.47e/kk
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269634
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki