(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Etelän neuvoloihin terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään 2.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu tällä hetkellä Töölön neuvolaan.

Etelän alueeseen kuuluu 5 neuvolaa; Viiskulma, Lauttasaari, Vallila, Kallio ja Töölö. Näissä neuvoloissa työskentelee yhteensä noin 60 terveydenhoitajaa. Kallion ja Vallilan neuvolat siirtyvät Kallion tulevaan perhekeskukseen vuonna 2019.

Neuvola - ja perhetyön yksikköön kuuluu:
- 21 äitiys- ja lastenneuvolaa
- Itäkadun ja Vuosaaren perhekeskuksen neuvolat
- Neuvolan keskitetty puhelinpalvelu
Neuvolaterveydenhoitajia on yhteensä 208.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn muutoksiin ja kehittämiseen. Arvostamme pegasos- tietojärjestelmän käyttökokemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi ammattia tukevaa täydennyskoulutusta sekä kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemusta neuvolatyöstä