(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Epidemiologinen yksikkö vastaa yleisvaarallisten ja ilmoitettavien tartuntatautien seurannasta, valvonnasta, potilaiden hoitoon ohjauksesta ja epidemioiden hoidosta kaupungissa tartuntatautilain velvoitteiden mukaisesti. Yksikön henkilökuntaan kuuluvat kaupungin epidemiologi ja viisi terveydenhoitajaa.

Työhösi kuuluu puhelinkonsultaatioita ja neuvontaa muille viraston yksiköille ja ulkopuoliselle taholle. Työ sisältää myös vastaanottotyötä, rokotusten antamista altistuneille henkilöille ja ryhmille, joukkorokotusten organisointia, tartuntatautien kontaktiselvityksiä sekä väestön ja sosiaali- ja terveysviraston henkilökunnan ohjeistusta. Työ edellyttää valmiutta nopeaan toimintaan vaativien tartuntatautien epidemioissa ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ajan hermolla olevan työn ja mukavan pienen työyhteisön, jossa työskentely mahdollistaa itsenäisenkin työskentelyn.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi. kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Ruotsin ja englannin kielten hyvä suullinen taito on eduksi.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Pegasos -potilastietojärjestelmän käyttökokemuksen ja mielellään yli 5 vuoden alan työkokemuksen, joka sisältäisi rokotus- ja/tai tartuntatautiosaamista.