Terveydenhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Ison Omenan neuvola
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haetaan terveydenhoitajaa Ison Omenan neuvolaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen 1.3.2021 - 31.8.2021. Työaika on 30h viikossa. Ryhmähaastattelut pidetään 10. ja 11.12.20 jonka jälkeen yksilöhaastattelut 14.12.20 Haastattelut toteutetaan Teams-sovelluksen välityksellä.

Terveydenhoitajan laaja- alaiset työtehtävät äitiys- ja lastenneuvolassa Ison Omenan palvelutorilla. Tehtävä sisältää muun muassa yksilö- ja ryhmävastaanottoja sekä etävastaanottoja. Lisäksi tehdään kotikäyntejä ja osallistumme monialaiseen yhteistyöhön. Tarjoamme neuvolapalveluita myös virka-ajan ulkopuolella sekä lauantaisin. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme aktiivista työotetta ja kehitysmyönteisyyttä, kielitaitoa sekä Lifecare-osaamista.

Työpaikan nimi: Ison Omenan neuvola

Työaika: 30h viikossa. (huomioi työaikaprosentti 78,43 %)

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja tai riittävät opintopisteet sekä opintosuoritukset terveydenhoitajan tutkinnosta suoritettuna.

Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot