Terveydenhoitaja, Työkykykoordinaattori
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Työkykyhanke toteutuu valtionavustuksella vuosina 2021-2022, johon haemme nyt 2 terveydenhoitajaa. Hankkeen tavoitteena on tuottaa työttömille toimiva-sote-palveluprosessi. Pyritään tunnistamaan työttömien sos- ja terv.palveluiden tarpeet nykyistä varhaisemmin.

Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on tavoitteellinen ja osaat työskennellä verkostoissa sekä haluat tarjota osaamisesi myös erilaisten kumppaneiden käyttöön. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on kokemusta aikuisten kanssa tehtävästä terveydenhuollon työstä ja kyky ohjata asiakasta.

Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluu terveystarkastukset, hoidon tarpeen ja toiminta- ja työkyvyn arviointi suhteessa työllistymiseen ja hän toimii asiakkaan hoitokoordinaattorina pitäen asiakkaan terveysapalveluiden "langat käsissä".
Terveydenhoitaja ohjaa asiakasta tarvittaessa eri asteisiin terveydenhuollon ja kelan palveluihin sekä päihde- ja mielenterveyspalveluihin. Terveydenhoitaja toimii terveydenhuollon asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä ja kokoaa asiakkaan terveydelliseen tilanteeseen tarvittavat verkostot asiakkaan tueksi.

Työpaikan nimi: Työkykyhanke yhdessä Työllisyyskokeilun kanssa. Palvelua tarjotaan Espoon ja Kauniaisten asukkaille.

Työaika: 38.15/vko jaksotyö

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään: Motivoinnin taitoja, kehitysmyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja verkostotyön taitoja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Työllisyydenhoidon ja päihde- ja mielenterveyspalveluiden tuntemusta sekä työ- ja toimintakykyyn liittyvien elementtien tuntemusta. Työkykykoordinaattorin koulutusta.

Jos hanke ei toteudu, sijoituspaikkana Terveysasema.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot