Terveydenhoitaja, sijaisuudet, äitiys- ja lastenneuvolat
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haemme terveydenhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Espoon kaupungin äitiys- ja lastenneuvoloihin. Jatkuva haku 31.12.2021 saakka.

Tehtävät sisältävät muun muassa yksilö- ja ryhmävastaanottoja sekä etävastaanottoja. Lisäksi tehdään kotikäyntejä ja osallistumme monialaiseen yhteistyöhön. Tarjoamme neuvolapalveluita myös virka-ajan ulkopuolella sekä Ison Omenan neuvolassa myös lauantaisin. Tehtävissä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme aktiivista työotetta ja kehitysmyönteisyyttä, kielitaitoa sekä Lifecare-osaamista.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaanno

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot