(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Suutarila 1 lähipalvelualueelle kotihoitoon terveydenhoitajaa/ sairaanhoitajaa vakinaiseen tehtävään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme työhön motivoituneita joustavia, avuliaita ja osaavia hoitotyön ammattilaisia. Meillä on hauskaa yhdessä ja miellyttävä työilmapiiri. Etsimme joukkoon juuri sinua reipasta hoitoalan osaajaa!

Työsi kotihoidossa on itsenäistä, monipuolista ja mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Terveyden-/sairaanhoitajan työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon arviointia, suunnittelua ja toteutusta sekä tukipalvelujen järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Toimit apuna tiimin lähihoitajille sairaanhoidollisten asioiden asiantuntijana ja teet yhteistyötä kotihoidon lääkärin ja terveysaseman lääkärien sekä muiden kotihoidon toimijoiden kanssa. Tiimissämme on neljä terveyden-/sairaanhoitajaa, joten saat hyvän kollegiaalisen tuen ja perehdytyksen työhösi.

Otamme käyttöön keväällä uuden Apotti-potilastietojärjestelmän, joten pääset suoraan koulutuksiin ja järjestelmän opetteluun työpaikalla.

Asiakaskäynneillä käytämme toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa käyntien kirjaamista. Terveyden-/sairaanhoitajan työ on pääosin aamuvuoroa arkisin mutta kuuden viikon jaksossa tehdään noin yksi viikonloppu sekä kaksi iltavuoroa. Työhösi kuuluu myös varallaoloa.

Toimitilamme sijaitsevat rauhallisella alueella Suutarilassa. Välimatkoista selviydymme kävellen, pyöräillen tai autoillen. Alueeltamme löytyy myös sähköpyörä siivittämään asiakkaiden välisiä matkoja.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Satu Yksjärvi p. 09-310 58570 satu.yksjarvi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/