(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme kotihoitoon Töölö 4 lähipalvelualueelle sairaanhoitajaa sijaisuuteen.

Kotihoidon työ on itsenäistä ja monipuolista hoito- ja hoivatyötä, joka tapahtuu asiakkaiden omissa kodeissa. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtämme.

Meillä on mukava tiimi, jossa autamme toisiamme ja teemme parhaamme asiakkaiden hyvän hoidon turvaamiseksi. Tiimissämme työskentelee 15 lähihoitajaa, viisi sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa, työnsuunnittelija ja kotihoidon ohjaaja. Tiimimme on jaettu neljään minitiimiin, joissa voit perehtyä asiakastyöhön ja kehittää omaa ammattitaitoasi yhdessä kollegoidesi kanssa. Teemme yhteistyötä alueella toimivien fysioterapeuttien, sosiaalityöntekijöiden sekä lääkäreiden kanssa.

Sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja toimii kotihoidossa tiimin vastuuhenkilönä ja sairaanhoidollisena asiantuntijana sekä osallistuu hoitotyöhön, sen suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä vastuuhoitajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, asiakkaan osallisuus sekä toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta.

Käytössämme on sähköinen Lean-taulu ja toistaiseksi myös PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmä, mutta otamme kevään aikana käyttöön Apotti-tietojärjestelmän. Käynnit jaetaan optimointityökalua apuna käyttäen. Liikumme työmatkat kävellen tai pyöräillen. Asiakkaamme asuvat toimistomme läheisyydessä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset työsuhde-edut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen kotihoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. kotihoidon ohjaaja Tarja Jehkonen, p. 09 310 44561, tarja.jehkonen@hel.fi (tavoitetavissa ma-pe 9-15)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/