(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tehtävän kuvaus

Pitäjänmäki 1 kotihoidon tiimi ja asiakkaat kaipaavat joukkoonsa ennakkoluulotonta, positiivisen asenteen omaavaa, työtä pelkäämätöntä sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa pitkään sijaisuuteen. Työ alkaa 25.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana/ terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin vastuuhoitajan ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyö, mutta ilta- ja viikonloppuvuorojakin on.

Käytössämme on Pegasos Mukana -toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin järjestelmään reaaliaikaisesti asiakkaan luona. Käytämme polku- ja sähköpyöriä sekä autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse. Saman katon alla toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi, ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esihenkilön ja perehdyttäjän kanssa.

Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten erilaisia täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi, kaupunkipyöräetu, edulliset henkilöstöliikunta mahdollisuudet ja paljon muuta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Anne Paananen, p. 050 539 6256, anne.paananen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/