(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme iloiseen ja mahtavaan joukkoomme Oulunkylä 1 lähipalvelualueelle ammattitaitoista ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen korvaamaan Apotti-potilastietojärjestelmän koulutusten aikaista sijaistarvetta. Sijaisuus sopii hyvin myös esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle, mikäli pystyt työskentelemään täyden työviikon verran opintojesi ohessa. Työn aloituksesta voimme sopia joustavasti.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Oulunkylän terveysaseman tiloissa aivan junaradan välittömässä läheisyydessä, ja pian ohi vilistää myös Raide-Jokeri. Saman katon alla toimii toinen lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Käytössämme on polku- ja sähköpyöriä sekä autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse.

Sairaanhoitajan/ terveydenhoitajan työ meillä kotihoidossa on monipuolista, liikkuvaa ja asiakaslähtöistä tiimityötä. Toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä vastuuhoitajien sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä sinua kuunnellaan, ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi.

Mitä sitten odotamme sinulta? Olet joustava alan ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva, hallitset sekä tiimi-, että itsenäisen työskentelyn ja pystyt sietämään keskeneräisyyttä. Olipa sinulla kertynyt kokemusta sairaanhoitajan työstä vähän tai paljon, tärkeintä on, että sinulla on reipas ja avoin ote työhön.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Räätälöimme perehdytysajan pituuden tarpeitasi vastaavaksi. Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten erilaisia täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, kaupunkipyöräetu, edulliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet ja paljon muuta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Meillä on aivan mahtava työporukka ja tiimihenki, hae siis meille ja tule täydentämään iloista joukkoamme!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Huomioimme rekrytoinnissa myös sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on tutkinnosta vähintään 140 op suoritettuna.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen kotihoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Emmi Pöyhönen, p. 09 310 69244, arkisin klo 9-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/