Terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Tehtävän kuvaus

Pitäjänmäki 1 -kotihoidon tiimi ja asiakkaat kaipaavat joukkoonsa ennakkoluulotonta, positiivisen asenteen omaavaa, työtä pelkäämätöntä sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa vahvistukseksi tiimiin Apotti-tietojärjestelmän käyttöönoton lähestyessä.

Sairaanhoitajana/ terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajatehtävissä. Työ on pääsääntöisesti päivätyö, mutta ilta- ja viikonloppuvuorojakin on. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin, vastuuhoitajan ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Käytössämme on Pegasos Mukana -toiminnanohjausjärjestelmä, johon hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin välittömästi ja reaaliaikaisesti. Liikumme asiakkaiden luokse kätevästi yhteiskäyttöisillä polku- ja sähköpyörillä sekä autoilla. Saman katon alla toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi, ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esimiehen ja perehdyttäjän kanssa.

Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, kaupunkipyöräetu sekä monipuoliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi halun tehdä monipuolista hoitotyötä sekä toimia osana mukavaa ja osaavaa tiimiä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Anne Paananen p. 050 539 6256, anne.paananen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399260
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki