(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/ Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Tehtävän kuvaus

Malmi 3 kotihoitoalueella on avoin sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tehtävä!

Joukkoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa. Asiakastyömme sijoittuu Töyrynummmen, Fallkullan ja Tapanilan alueille. Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia, sairaanhoidollisen osaamisen varmistamista ja ohjaamista tiimissä, sekä moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Vastuullasi tulee olemaan oman alueen asiakkaat yhdessä lähihoitajien kanssa. Teet jokapäiväistä yhteistyötä muiden sairaanhoitajien kanssa alueen asioissa.

Teemme jaksotyötä, mutta työn luonteen vuoksi sairaanhoitajan työaika on tällä hetkellä pääsääntöisesti päivätyötä, työpäivä alkaa klo 07:00.

Työssä tarvitset sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, itsenäistä työotetta, oman työmäärän hallintaa ja vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa. Työ mahdolistaa laajan ammattitaidon käytön ja hoivatyön avopalvelujen osaamisen.

Työn aloittamisajankohdasta voidaan neuvotella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä johon kuuluu huumausainetesti.

Lisäksi edellytämme: koeaikana on suoritettava LoveLop

Luemme eduksi: kotihoidon tuntemus, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus (helpottaa työpäivän välimatkoja, mutta ei ole välttämätön työn sujuvuuden kannalta).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen, sanna.ylonen@hel.fi, p. 050 402 0511