(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja / sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Tehtävän kuvaus


Pitkäaikainen terveydenhoitajamme siirtyy kotihoidon ohjaajan tehtäviin, joten haemme innostunutta ja osaavaa terveydenhoitajaa / sairaanhoitajaa Lampitiimiin. Meillä pääset käyttämään sairaanhoidollista osaamistasi, vastaamaan tiimin asiakkaiden hoidon kokonaisuudesta ja työskentelemään itsenäisesti.

Meillä Lampitiimissä saat tueksesi mukavan työporukan. Sinua perehdyttävät kokeneet sairaanhoitajamme ja saat osallistua koulutuksiin, jotka kehittävät ammattitaitoasi. Työssäsi yksikään päivä ei ole samanlainen.

Meiltä on lähtöisin palkittu VOIMA-työaikamalli, jossa voit tehdä n.9 tunnin päiviä ja saada 2 vapaapäivää enemmän 3 viikon aikana, voit myös tehdä tavallista työaikaa. Työaikasi painottuu arkiaamuihin, mutta sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Työ alkaa 21.1. tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään viikoilla 3 ja 4.

Hakemustasi odottaa Lampitiimin väki: Päivi, Varvara, Tuija, Khadro, Ilkka, Hamda, Krisse, Jukka, Tuula, Emmi, Patrick, Meeri, Pauli, Eero, Mirva, Sanna, Raili, Pirjo, Johanna, Jibril, Krista, Leila, Anna-Maria ja Mari.

Hakuaikaa jatkettu. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2565,37 e/ kk