(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Tehtävän kuvaus

Haaga 4 ja Haaga 5 kotihoidon tiimit asiakkaineen kaipaavat joukkoonsa kahta ennakkoluulotonta, positiivista ja työtä pelkäämätöntä sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa tiimin vahvistukseksi Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönoton lähestyessä. Työ alkaa 21.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana/ terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta ilta- ja viikonloppuvuorojakin on. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin, vastuuhoitajan ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin reaaliaikaisesti älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään asiakkaan luona. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä ja autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse. Saman katon alla toimii kaksi lähipalvelualuetta, jotka tekevät keskenään yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esihenkilön ja perehdyttäjän kanssa.

Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten erilaisia täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi, kaupunkipyöräetu, edulliset henkilöstöliikunta mahdollisuudet ja paljon muuta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi aktiivisen ja positiivisen asenteen sekä tiimityötaidot. Tärkeintä meille on halusi oppia.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaajat Minna Kotilainen, p. 040 334 0594, minna.kotilainen@hel.fi ja Päivi Sohlman, p. 050 566 5749

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/