Terveydenhoitaja, neuvolat (6 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Beskrivning av jobbet

Tervetuloa Suomen aktiivisimmalle työnantajalle huippuammattilaisten joukkoon tekemään merkityksellistä työtä lasta odottavien ja lapsiperheiden kanssa!

Haemme kuutta terveydenhoitajaa Helsingin kaupungin äitiys- ja lastenneuvolaan eri pituisiin työsuhteisiin vuoden 2021 loppuun saakka.

Sijaisuuksia on kaikilla neljällä palvelualueellamme (pohjoinen, itä, etelä ja länsi). Helsingissä on kolme perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren ja Kallion perhekeskukset, ja lokakuussa avataan Kampin perhekeskus. Lisäksi on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Voit itse vaikuttaa aloitusajankohtaan sekä työsuhteen pituuteen.

Äitiysneuvolan tavoitteena on turvata odottavan äidin, sikiön ja vastasyntyneen terveys. Tuemme vanhempia lapsen syntymän aiheuttamaan muutokseen sekä edistämme ja ylläpidämme koko perheen terveyttä ja hyvinvointia.

Lastenneuvolan tavoitteena on turvata lapsen terveys ja tukea vanhempia, jotta lapsella olisi edellytykset terveeseen kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin. Seuraamme ja tutkimme lapsen kasvua ja kehitystä, keskustelemme perheen terveystottumuksista sekä perhettä mahdollisesti askarruttavista kysymyksistä. Neuvolasta lapsi saa myös kansallisen rokotusohjelman mukaiset rokotukset vakavia sairauksia vastaan.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Teemme neuvoloissa tiivistä yhteistyötä muiden ammattiryhmien kanssa. Käytössämme on Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin klo 7.00-19.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen työn
- perehdytyksen
- ammattitaitoasi tukevaa täydennyskoulutusta
- Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut, kuten työsuhdeasunnon sekä etuja matkalippuun ja polkupyörän hankintaan

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Tehtävät täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Huomioimme haussa myös loppuvaiheen terveydenhoitajaopiskelijat. Terveydenhoitajan sijaiseksi palkattavalla terveydenhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 160 opintopistettä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

osastonhoitajat: etelä: Christina Lundqvist, p. 050 301 2402 länsi: Sonja Linden, p. 040 152 7107 itä: Kirsi Räsänen, p. 040 1451 749 pohjoinen: Riikka Väistö, p. 040 686 1244 s-posti: etunimi.sukunimi@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453604
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki