(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja / Linnainmaan terveysasema
Tampereen kaupunki, Linnainmaan terveysasema

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme vakituiseen toimeen terveydenhoitajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluu itsenäisen vastaanoton pitäminen, terveyden edistäminen ja sairauksien ennaltaehkäisy sekä hoito, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, ryhmänohjaus sekä oman työn kehittäminen. Hoitajan on terveysasemilla mahdollista konsultoida lääkäriä tilanteen mukaan. Työtä tehdään myös osin työparimallissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu terveydenhoitaja. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOVe LOP, LOVe IV. LOVe) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.

Hakuaika päättyy 1.2.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.