(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja Leppävaaran terveysasemalle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Haemme nyt Leppävaaran terveysasemalle terveydenhoitajaa.
Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, jossa on tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus.
Pääsääntöisesti työ on pitkäaikaissairaiden määräaikaiskäyntejä, diabetes II-tyypin hoitoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota, rokotuksia ja injektion antoja. Terveydenhoitajat pitävät myös ryhmiä ja antavat terveysneuvontaa.
Olemme Leppävaaran suur-alueen pääterveysasemana kiireinen työpiste. Pääset kartuttamaan hyvin vastuunottoa ja ammattitaitoa laajan potilasmateriaalin ansioista. Työaika klo 7.45 -15.45.
Puhelintyö tapahtuu Kilon terveysasemalla Trillakatu 5 ja Asiakaspalvelukeskuksessa Friisilässä Piispantilankuja 6 A. Työvuoroja on noin 1-2 krt/vko ja työaika on klo 7-18.15 välillä.

Toivomme sinulta paineensietokykyä ja työhön tarttuvaa otetta. Osaat toimia kiireenkin keskellä loogisesti ja rauhallisesti.

Espoossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme, täällä pääset mukaan kehitystyöhön. Toivomme, että pidät uusien hoitajan toimintatapojen ideoinnista ja niiden kehittämisestä tarpeen mukaan. Emme myöskään pelkää palata vanhaan tapaan, jos jokin uusi asia osoittautuu huonoksi tavaksi toimia.

Olemme saaneet runsaasti palautetta hyvästä työilmapiiristä.

Työpaikan nimi: Leppävaaran terveysasema

Työaika: 38.15/vko/ päivätyöluonteinen jaksotyö

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävässä edellytetään kokemusta diabeteksen hoidosta, rokotusosaamista, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta ja ruotsinkielentaitoa. Kehitysmyönteisyys sekä huumorintaju ovat plussaa.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista. Terveysasematoiminnassa meitä on n. 350.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot