Terveydenhoitaja, kouluterveydenhuolto (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen työ kouluterveydenhuollossa? Tule tekemään joukkoomme laadukasta ja vaikuttavaa kouluterveydenhuoltoa Helsinkiin.

Haemme kouluterveydenhuoltoon terveydenhoitajia Etelä-Lännen, Pohjoisen ja Idän alueille, eripituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin ruotsin- ja suomenkielisiin kouluihin.

Etsimme kouluterveydenhuollon osaajaa, jolla on asiantuntemusta lapsiperheiden terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vahvuutesi ovat hyvät organisointitaidot, itseohjautuvuus, paineensietokyky ja hyvät yhteystyötaidot.

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen kouluterveydenhuolto on osa lapsiperheiden hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Kouluterveydenhuolto vastaa noin 56 000 peruskoululaisen kouluterveydenhuollon palveluista. Yksikössämme on kolme alayksikköä: Etelä-Lännen, Pohjoisen ja Idän kouluterveydenhuolto. Henkilöstömäärä yksikössämme on 103 henkilöä.

Tehtävään kuuluvat oppilaiden terveydenhoito, koko perheen terveyden- ja hyvinvoinnin edistäminen, seuranta ja hoidon tarpeen arviointi, moniammatillinen oppilashuoltotyö sekä koulun terveydellisten olojen valvontaan osallistuminen. Tehtävään kuuluvat myös itsenäinen työn suunnittelu ja kehittäminen, toiminnan organisointi sekä mahdollisesti opiskeljoiden ohjaus.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, kaupungin henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Haastattelut sovitaan erikseen pidettäväksi joko lähi- tai etäyhteyden kautta. Haastatteluihin valituille ilmoitetetaan erikseen kellonaika ja paikka. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtäviin otettavien henkilöiden on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (14.6.2002/504).

Luemme eduksi:

Kokemuksen ja perehtyneisyyden kouluterveydenhuollosta sekä Helsingin kaupungin palveluista.

Ruotsinkielen taito.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jyrki Wehkalampi, ylihoitaja, puh. 040 336 0191, jyrki.wehkalampi@hel.fi Marianna Niemi-Korhonen, ylihoitaja, puh. 050 529 3709, marianna.niemi-korhonen@hel.fi Mari Väistö, ylihoitaja, puh. 050 340 0726, mari.vaisto@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kouluterveydenhuolto/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1513208
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki